5-åriga Suri Cruise lever som en 30 åring.

läser på expressens nöjes-sida att katie holmes och tom cruise dotter som är 5 år inte alls lever som en vanlig femåring. självkalrt kan man inte begära att ett barn som är dotter till två så kända och rika personer ska vara vanlig och inte heller när de är troende i scientologi. de tror att barnen är egna individer och kapabla till att fatta sina egna beslut. tydligen oavsett ålder.

Suri Cruise har en garderob som består av kläder som är designade av Dolce & Gabbana och Marc Jacobs. Hon bestämmer själv vad hon sak ha på sig och hon går inte utanför dörren utan smink. på dagen är det rosa läppar för att på kvällen övergå till rött. Hennes garderob är värd runt omkring 20 miljoner kronor!

till skillnad från andra små barn som oftast ägnar kvällarna till att sova umgås Suri med sin mamma Katie i New York och Broadway. och vi vill nog inte ens veta vad hon gör där. Hon följer också med sina föräldrar katie Holmes och Tom Cruise till lyxiga restauranger sent på natten.



När Tom har försökt få lilla suri att äta lite proteiner istället för bara sötsaker ska då den femåriga flickan svarat:
- Pappa, jag tycker inte att du ska försöka tvinga mig till göra något jag inte vill göra.


det är beteendet är helt sjukt och man kan undra hur de kan låta henne leva så här. man förstår ju att de går efter deras tro men att det gått så här långt? om hon väljer själv att äta sötsaker borde hon väl också träna extremt mycket. men det måste hon ju vilja då hon bestämmer allt själv?

nej jag tycker att föräldrarna borde ha något att säga till om, det är dags att sätta ner foten nu.
låt Suri vara barn och inte en 5 årig kvinna.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0