top model säsong 2.

sitter och kollar på top model på Tv3 nu, de visar säsong två just nu.
och jag sitter mest och tänker och reagerar på vilken enorm stor skillnad det är på programmet trots att programmets grund är den samma.

modet är ju en av de största skillnaderna så klar när det är ungefär 10 år sedan redan de första säsongerna av top model spelades in. det de har på sig var ju super  modernt det året och de såg ut som modeller, men nu ? nej nu skulle man mer klassas som hora om man gick i samma kläder vilket är väldigt konstigt egentligen. det är ett under hur trenderna förrändras så mycket på vädligt kort tid.


men även småsaker i programmet är annorlunda så som när de vunnit en utmaning, iaf i detta avsnitt jag ser nu avslöjade janice vinnare direkt och höll inte ut på det som de brukar göra nu för tiden. de kan heller inte blivit mycket sponsrade vid de första säsongerna då de vinner utmaningen vann en shoppingrunda. men det sades varken vart eller för hur mycket.

jag som näst intill har sett alla top modell säsonger tycker att det är väldigt roligt att Tv3 visar alla säsonger igen.
att vi får se de gamla som var så länge sen man såg och se hur deltagarna såg ut då och vilka som vann för man glömmer det väldigt fort också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0